Sunday, September 12, 2010

Hij is er!

Gisteren bij Velomobiel.nl mijn nieuwe Quest opgehaald. Hij is zo mooi geworden dat alleen foto's 'm geen recht aandoen. Je moet 'm eigenlijk in het echt zien. Vanuit Dronten een mooi rondje gemaakt en onderweg de fiets aan o.a. familie geshowed. Na 135 km thuis behoorlijk gesloopt aangekomen. Ik moet mezelf nog wat meer gaan inhouden, met name niet proberen de fiets vanuit stilstand zo snel mogelijk op kruissnelheid te krijgen. Dat kost veel energie. Wel mooi om te merken dat met fikse tegenwind de 40km/h gewoon nog aan te houden is. En dat na twee weken vakantie zonder enige fiets training.
Hieronder nog wat meer detail plaatjes. De komende week aan de slag met woon- werk verkeer.

3 comments:

  1. grappig dat joun ouders ofzo ( of andere familie ( bi rob hebbes's zijn vriend in de straat woont in mijdrecht:P voor hun is elke quest het zelfde... als jij regelmatig daar komt zoude de buren de kluts wel kwijt gaan raken;P eerst had rob een rode.. nu heb ik ook een rode, rob heeft nu een gele... dus dat snappen ze al niet.. jij straks met de paarse:P die gaan wel denken hhahaa maar ziet er erg goed uit!

    ReplyDelete
  2. is er een rede waarom je het logo achterop de quest niet zo als in het ontwerp hebt gedaan. In het ontwerp valt er een stukje logo weg bij het instapgat persoonlijk lijkt me dat net iets mooier. Maarja een "papieren" ontwerpen overzetten naar een 3D object gaat natuurlijk nooit vlekkeloos.

    ReplyDelete
  3. Hoi Ulpko, Je hebt ook voor detail! Inderdaad, het bleek dat de logo's die aan beide kanten achterop de fiets zitten in het formaat uit het ontwerp bovenop de fiets elkaar zouden gaan overlappen. Vandaar is ervoor gekozen om de logo's iets kleiner uit te voeren.

    ReplyDelete